perjantai 25. elokuuta 2017

Studion päivitys versioon 4.1.

Noniin, nyt on viimeinkin aika tarttua härkää sarvista ja päivittää Studio uudempaan versioon. Jenkkisivustoilla ainakin sanotaan, että 4.1. on nyt ihan toimiva versio.

Ensimmäisenä avasin Studion ja kävin tarkistamassa löytyykö päivitykset sitä kautta. (Help - Check for Updates). Sain ilmoituksen, ettei päivityksiä ole saatavilla.


Tällainen ilmoitus tuli Studiossa eli päivitysversio pitää hakea suoraan nettisivuilta

Tässä vaiheessa suljin Studion ja avasin Silhouette American nettisivun. Tästä linkistä pääsee suoraan sivulle, josta saa ladattua uuden version.

Seuraavana sivulta valitaan onko MAC vai Windows-käyttäjä. HUOM!!! Klikkaa Current version -kohdasta, ei beta-versio. Tallenna tiedosto.

Silhouette American sivustolla olevat päivitysvaihtoehdot


Klikkaa kyseistä Studion tiedostoa (tiedoston nimi silhouette-studio_v4.1.197.exe)  ladatuissa tiedostoissa. Klikkaus tuo asennusikkunan.


Asennuksen aloitusikkuna
 
Valitse Install ja sen jälkeen hyväksyt mitä ehdotellaan. Lopuksi tulee vielä ilmoitus, että asennus on valmis.


Asennus valmis!

Ekaa kertaa avattaessa uusi Studio, tulee ikkuna jossa kysellään päivityksistä. Itse vaihdoin oletuksena olleen ruksin toiseen kohtaan eli en anna ohjelman latailla päivityksiä automaattisesti.

Valitse haluatko päivitysten latauksen automaattisesti vaiko et


Seuraavaksi kysytään haluaako Silhouetten saavan automaattisesti tietoja mitä käyttäjä tekee. Tämän luvataan olevan anonyymia ja parantavan ohjelmaa tulevaisuudessa. Ruksin voi joko jättää paikoilleen tai sitten päättää, ettei tietoa saa kerätä. Tästä ikkunasta ottamani kuva ei sitten tallentunutkaan, mutta jättämällä ruksin paikoilleen Silhouette kerää tietoa.

Ja tältä se uusi versio sitten näyttää!

Versio 4.1. näyttää tältä


Mielenkiinnolla testailemaan saanko leikattua mitään :) Jatkossa siis luvassa uuden version läpikäyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)