maanantai 8. toukokuuta 2017

Tervetuloa uuteen blogiinOman Silhouette Curion hankkimisesta asti olen miettinyt, olisiko tarpeellista kasata laitteen käyttöön liittyviä ohjeita blogiin. Sain viikonloppuna vinkkauksia, että tarvetta moiselle olisi, joten tässäpä tätä. Uskon, että itsekin hyödyn tästä suuresti, kun tulee opeteltua Silhouette Studion käyttöä vielä tarkemmin.

Itselläni on ollut Curio 2015 vuoden lopulta asti. Päädyimme lopulta puolisoni kanssa Curioon, koska leikkuriin mahtuu hieman paksumpaa materiaalia kuin Portraitiin tai Cameoon. Näin ollen mieskin voisi tätä mahdollisesti hyödyntää esim. piirilevyjen kanssa. Eniten olemme tehneet vinyyli- ja etsausprojekteja. Toivon kovasti, että te lukijat, osallistuisitte tämän tekemiseen kommentoimalla, kysymällä ja keskustelemalla – näin saamme tästä kaikki eniten irti. 

Toivottavasti viihdytte tämän blogin parissa.

6 kommenttia:

 1. Minä heti kysymässä :) Miten sä olet saanut tehtyä nuo ilmapallot :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on "rheinstone"-toiminnolla tehtyjä. Jossain vaiheessa tulossa siihenkin ohjeistusta :)

   Poista
 2. Minulla oli ongelmia saada netistä ladattu kuva muutettua Cameolle sopivaksi. Onhan se ohje tullut netissä jostain vastaan, mutta kun ei ole tarvinnut vähään aikaan, niin eipä sujunut kovin kehuttavasti eikä ohjetakaan heti löytynyt. Sellaisen ohjeen näkisin mielelläni täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehdottomasti sekin käydään läpi :)

   Poista
 3. Uusi käyttäjä kiittää että tämän blogin oot aloittanut! Mahtavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, toivottavasti viihdyt tämän blogin parissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)